Schepenen Johan Anthuenis en Francis De Donder legden deze ochtend de eerste stenen van het nieuwe sport- en jeugdcomplex aan de Zandberg.
Volledig scherm
Schepenen Johan Anthuenis en Francis De Donder legden deze ochtend de eerste stenen van het nieuwe sport- en jeugdcomplex aan de Zandberg. © Geert De Rycke

Gemeente legt eerste steen van jeugd- en sportcomplex: “Zelenaars krijgen kans om mee de naam te bepalen”

Sportschepen Francis De Donder (Leefbaarder Zele) en schepen Johan Anthuenis (CD&V) hebben vrijdagochtend de eerste stenen gelegd van het gemeentelijke sport- en jeugdcomplex aan de Zandberg. “Deze infrastructuur zal meer Zelenaars aanzetten om te sporten”, klinkt het.

 1. Stadsbestuur zegt concessie cultuurcafé CC Belgica op en start zoektocht naar nieuwe uitbaters: “Geknipte persoon vinden om nieuw caféconcept te linken met karakter monumentale site”
  Dendermonde

  Stadsbe­stuur zegt concessie cultuur­café CC Belgica op en start zoektocht naar nieuwe uitbaters: “Geknipte persoon vinden om nieuw cafécon­cept te linken met karakter monumenta­le site”

  Het stadsbestuur van Dendermonde gaat op zoek naar nieuwe uitbaters voor het cultuurcafé aan CC Belgica. Aanleiding is de restauratie van Huis Van Winckel, waar het cultuurcafé onderdak zal krijgen. “We willen een uitbater die het karakter van het huis en tuin ten volle tot zijn recht zal laten komen”, klinkt het. Daarvoor wordt de concessie met de huidige uitbaters van cultuurcafé Cour&Jardin opgezegd.
 1. Zo brengen transportbedrijven het coronavaccin tot bij u, en Brussel speelt daarin een belangrijke rol
  Play

  Zo brengen transport­be­drij­ven het coronavac­cin tot bij u, en Brussel speelt daarin een belangrij­ke rol

 2. Voetganger kan losgeschoten aanhangwagen maar net ontwijken
  Play

  Voetganger kan losgescho­ten aanhangwa­gen maar net ontwijken