Schepenen Johan Anthuenis en Francis De Donder legden deze ochtend de eerste stenen van het nieuwe sport- en jeugdcomplex aan de Zandberg.
Volledig scherm
Schepenen Johan Anthuenis en Francis De Donder legden deze ochtend de eerste stenen van het nieuwe sport- en jeugdcomplex aan de Zandberg. © Geert De Rycke

Gemeente legt eerste steen van jeugd- en sportcomplex: “Zelenaars krijgen kans om mee de naam te bepalen”

Sportschepen Francis De Donder (Leefbaarder Zele) en schepen Johan Anthuenis (CD&V) hebben vrijdagochtend de eerste stenen gelegd van het gemeentelijke sport- en jeugdcomplex aan de Zandberg. “Deze infrastructuur zal meer Zelenaars aanzetten om te sporten”, klinkt het.

0 reacties

 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 2. Assistentiewoningen Lindenhof doven uit tegen eind 2025: “Huidige bewoners alternatieve huisvesting aanbieden in Zele”
  Zele

  Assisten­tie­wo­nin­gen Lindenhof doven uit tegen eind 2025: “Huidige bewoners alternatie­ve huisves­ting aanbieden in Zele”

  Over drie jaar wordt de stekker getrokken uit de assistentiewoningen in het Lindenhof. De woningen kampen al langer met vochtproblemen. Oppositiepartijen Open Vld en N-VA – Zele Vlakaf uiten op de gemeenteraad hun bezorgdheid over de toekomst van de bewoners. “We staan voor een uitdaging de komende jaren, maar we zullen een gepast aanbod bieden”, zegt schepen Johan Anthuenis (CD&V).