Het ongeval gebeurde aan het zebrapad op de Gentsesteenweg.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde aan het zebrapad op de Gentsesteenweg. © Google Maps

Fietsster (14) in levensgevaar nadat ze opgeschept wordt door personenwagen

ZeleOp de Gentsesteenweg in Zele is dinsdagochtend een 14-jarige fietsster uit Berlare met levensgevaarlijke verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Het meisje wilde oversteken met de fiets, maar schatte de afstand tot een aankomende personenwagen verkeerd in en werd opgeschept door het voertuig. 

  1. INTERVIEW. Tom (48) heeft acht autogarages onder zijn hoede: “Ik heb nog steeds de eerste editie van Autogids uit 1979 in mijn nachtkastje liggen”
    PREMIUM
    Sint-Martens-Latem/Gent/Deinze

    INTERVIEW. Tom (48) heeft acht autogara­ges onder zijn hoede: “Ik heb nog steeds de eerste editie van Autogids uit 1979 in mijn nachtkast­je liggen”

    Gepassioneerd door auto’s. Dat is het minste wat je kan zeggen van Tom De Bruyckere (48). De ondernemer uit Sint-Martens-Latem breidde zijn ACG-groep — bekend van Volvo, Maserati en Polestar — uit met Jaguar en Land Rover van Garage Vernaeve uit Merelbeke. Maar wie is de man die als kind al garagist wou worden en nu acht garages met in totaal 126 medewerkers leidt? Zijn favoriete auto doet alvast watertanden.