Fien (links) is het creatieve brein achter de belevingswandeling die ze uitstippelde in samenwerking met Juvenes, de Wiek en theatermaker Nina Certyn.
Volledig scherm
Fien (links) is het creatieve brein achter de belevingswandeling die ze uitstippelde in samenwerking met Juvenes, de Wiek en theatermaker Nina Certyn. © Geert De Rycke

Fien stippelt belevingswandeling ‘Raak mij (aan)’ uit

ZeleOp zoek naar een coronaveilige culturele activiteit? Op zondag 16 mei kan je deelnemen aan ‘Raak mij (aan)’: een project opgezet door Fien Van der Slycken van Takeaway Theater in samenwerking met jeugdcentrum Juvenes, theatermaker Nina Certyn en de Wiek.

 1. Nakende opening nieuwe Lokerse industriezone baart Zele zorgen: “Sluiten knips landelijke wegen niet uit”
  Zele/Lokeren

  Nakende opening nieuwe Lokerse industrie­zo­ne baart Zele zorgen: “Sluiten knips landelijke wegen niet uit”

  Op de Zeelse gemeenteraad polste oppositieraadslid Michel Meesen (N-VA Zele – Vlakaf) naar de mogelijke gevolgen voor de mobiliteit bij de opening van de nieuwe Lokerse industriezone E17/4. Burgemeester Hans Knop (CD&V) deelt zijn bezorgdheid. “Er is al overleg geweest met Lokeren en het Agentschap Wegen en Verkeer. Als er veel sluipverkeer bijkomt, sluiten wij drastische ingrepen zoals knips van landelijke wegen niet uit”, zegt burgemeester Hans Knop (CD&V).
 1. Agressieve kraaien "terroriseren" winkelier
  Play
  dieren

  Agressieve kraaien "terrorise­ren" winkelier

 2. Politie in India ontdekt verontrustende situatie: kinderen verpakken coronatesten in onhygiënische omstandigheden
  Play

  Politie in India ontdekt verontrus­ten­de situatie: kinderen verpakken coronates­ten in onhygiëni­sche omstandig­he­den