Schepenen Sabine Hoogewys (Open Vld), Serdar Celik (sp.a) en Dirk De Mey (Open Vld) bij de start van de werken aan de nieuwe sporthal.
Volledig scherm
Schepenen Sabine Hoogewys (Open Vld), Serdar Celik (sp.a) en Dirk De Mey (Open Vld) bij de start van de werken aan de nieuwe sporthal. © Geert De Rycke

Eerste spadesteek vormt startschot voor bouw gemeentelijke sporthal

Op de site achter gemeenschapscentrum De Wiek is deze week de eerste spadesteek gegeven van de eerste gemeentelijke sporthal van Zele. Naast tal van sportclubs krijgt ook de Zeelse jeugd een eigen stek in het nieuwe gebouw dat tegen 2020 de deuren zal openen.

0 reacties

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Stad werkt uniform beleid voor haar zevenhonderd vrijwilligers uit: “Ze zijn immers allemaal van goudwaarde”
  Dendermonde

  Stad werkt uniform beleid voor haar zevenhon­derd vrijwilli­gers uit: “Ze zijn immers allemaal van goudwaarde”

  Het stadsbestuur van Dendermonde heeft een nieuw vrijwilligersbeleid uitgewerkt. Afhankelijk van de vrijwilligerstaak is een aangepaste waardering voorzien. “Want zonder hen zou onze stad niet draaien”, zeggen schepenen Tomas Roggeman (N-VA) en Leen Dierick (CD&V). Er komt ook een platform waar vrijwilligers zich kunnen aanbieden en vacatures voor vrijwilligerswerk vinden.
 1. INTERVIEW. Tom (48) heeft acht autogarages onder zijn hoede: “Ik heb nog steeds de eerste editie van Autogids uit 1979 in mijn nachtkastje liggen”
  PREMIUM
  Sint-Martens-Latem/Gent/Deinze

  INTERVIEW. Tom (48) heeft acht autogara­ges onder zijn hoede: “Ik heb nog steeds de eerste editie van Autogids uit 1979 in mijn nachtkast­je liggen”

  Gepassioneerd door auto’s. Dat is het minste wat je kan zeggen van Tom De Bruyckere (48). De ondernemer uit Sint-Martens-Latem breidde zijn ACG-groep — bekend van Volvo, Maserati en Polestar — uit met Jaguar en Land Rover van Garage Vernaeve uit Merelbeke. Maar wie is de man die als kind al garagist wou worden en nu acht garages met in totaal 126 medewerkers leidt? Zijn favoriete auto doet alvast watertanden.
 2. Van banaan en brownie tot ingebakken appeltjes: van deze pannenkoeken smul je op Maria Lichtmis in het Waasland en Dendermonde
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Van banaan en brownie tot ingebakken appeltjes: van deze pannenkoe­ken smul je op Maria Lichtmis in het Waasland en Dendermon­de

  Op 2 februari is het Maria Lichtmis: het feest bij uitstek om zonder schuldgevoel pannenkoeken te eten. Wij lijsten zeven leuke pannenkoekenhuisjes in het Waasland en Dendermonde voor jullie op. Van een pannenkoek met brownie bij HAAS Pannenkoekenhuis in Lokeren tot eentje met banaan bij Hippodroom in Sint-Niklaas: op Maria Lichtmis vind je bij deze zaken een speciale pannenkoek voor iedereen.