Tiger in betere tijden.
Volledig scherm
Tiger in betere tijden. © RV

Dierenbeul takelt kat Tiger vreselijk toe: baasje en dierenarts doen oproep naar getuigen

Een dierenbeul heeft deze week in de buurt van de Dendermondebaan de kat Tiger zwaar toegetakeld. Het onfortuinlijke huisdier van Jana Weyn overleed dit weekend aan zijn verwondingen. Samen met haar dierenarts Karolien Van Driessche lanceert Jana een oproep naar getuigen. “Deze dader moet gestopt worden”, klinkt het.

19 reacties

 • Cindy Huyghebaert

  2 jaar geleden
  Ik kom zot van zulke dingen ocharme dat katje kben zelf nog maar 2 katten kwijt en kan et Nie verwerken omdat ik zo bang ben dat hen ook zo'n lot is overkomen....... Op een dag poes weg, fotsjie zonder enig spoor en niks meer...... 8 maanden later nog zotter 2 meter hoge omheining.... Loubas van een kat, de allerliefste ❤️ bamm.... Weer tzelfde liedje maar de verdwijning is nu niet te begrijpen kon onmogelijk via dakterras weg en wegglibben via app. Deur naaaa.. Schildpad loopt sneller
 • Jef Carlier

  2 jaar geleden
  Arm poesje, zoveel pijn moeten verdragen. En de dierenbeulen ? In het slechtste geval belanden ze in de cel met tv, computer enz. Beesten van mensen.
 • Kim Nannan

  2 jaar geleden
  Jana, heel veel sterkte. Hopelijk vinden jullie de dader(s).
 • Carina Desmidt

  2 jaar geleden
  Ocharme daar wordt triestig van mag nieuwe het mijn lieve puma zou overkomen. Hopelijk wordt deze monster snel gevat en opgesloten een gevaar voor mens en dier.
 • Rene Wijninga

  2 jaar geleden
  Hopelijk komen ze er achter wie het is en wordt dat publiek gemaakt. Dan hoeft daar geen politie of rechter meer aan te pas te komen
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"