Maar liefst 256 leerlingen namen deel aan de zomerschool van De Leerschakel.
Volledig scherm
Maar liefst 256 leerlingen namen deel aan de zomerschool van De Leerschakel. © rv

De Leerschakel ziet deelnemersaantal zomerschool verdrievoudigen: “Leerrijke invulling aan vakantie geven”

ZeleVan 92 naar deelnemers vorig jaar, naar 256 kinderen en jongeren deze zomer. Dat zijn de mooie cijfers die de zomerschool van De Leerschakel in basisschool De Schatkist in Zele kan voorleggen. “Na het succes van vorig jaar heeft de mond-tot-mondreclame haar werk gedaan”, zegt Özkan Yurdaer, voorzitter van De Leerschakel.

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 1. Van het Kasteel van Poeke tot de Sint-Baafsabdij: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Oost-Vlaanderen

  Van het Kasteel van Poeke tot de Sint-Baafsabdij: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het Kasteel van Poeke in Aalter tot de oude Sint-Baafsabdij in Gent: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen leg je de mooiste trouwfoto’s vast.