Lode De Roover (midden) en zijn team verbroederen met het Italiaanse team.
Volledig scherm
Lode De Roover (midden) en zijn team verbroederen met het Italiaanse team. © Geert De Rycke

DAGBOEK: Lode De Roover en Piet Vande Casteele in laatste rechte lijn naar finale Bocuse d’Or

Nog twee nachten slapen en het Belgische team onder leiding van de Zeelse chef Lode De Roover en commis Piet Vande Casteele uit Grammene maken hun opwachting in de finale van Bocuse d’ Or oftewel het ‘wereldkampioenschap koken’.

0 reacties

 1. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 2. 7 jaar cel voor bestuurder (25) na dodelijk ongeval: “Terwijl de vrouw lag te stikken door de brand, deed hij er alles aan om te ontkomen”
  PREMIUM
  Lokeren

  7 jaar cel voor bestuurder (25) na dodelijk ongeval: “Terwijl de vrouw lag te stikken door de brand, deed hij er alles aan om te ontkomen”

  “Het ontbreekt de man volledig aan besef over wat hij gedaan heeft.” Een 25-jarige is door politierechter Peter D’Hondt veroordeeld tot 7 jaar cel. Op de Markt van Lokeren reed Azibou R. — onder invloed van cannabis en cocaïne — met zijn wagen in een winkel, waarna de auto in brand vloog. De 65-jarige bewoonster op de eerste verdieping overleefde de brand niet.
 3. “Ik heb dit puur op instinct overleefd”: man probeert bruid van klif duwen tijdens huwelijksreis in Bali en riskeert nu 18 jaar cel
  PREMIUM
  Zele/Dendermonde

  “Ik heb dit puur op instinct overleefd”: man probeert bruid van klif duwen tijdens huwelijks­reis in Bali en riskeert nu 18 jaar cel

  Poging moord, verkrachtingen, aanrandingen en foltering van verschillende vrouwen en zedenfeiten op minderjarigen. De waslijst aan beschuldigingen tegen Kris P. (48) uit Zele is lang. Ze kwamen aan het licht nadat P.’s toenmalige vrouw in Bali van een klif in de woeste zee terechtkwam. “Geduwd door P., nadat ik hem aansprak over de aanranding op mijn vijftienjarige dochter”, snikte het slachtoffer tijdens het proces. “Ik heb dit alleen overleefd door een portie geluk en pure wilskracht om te blijven leven voor mijn kinderen”. P. riskeert 18 jaar cel.
 1. Gigantische Tyrannosaurus Rex liep langzamer dan de mens
  Play

  Giganti­sche Tyrannosau­rus Rex liep langzamer dan de mens

 2. De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt
  Play
  Huis Gemaakt

  De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt