Kim Van Cauteren (N-VA - Zele-Vlakaf) voor het bord van het openbaar onderzoek aan de Friswitsite in Zele.
Volledig scherm
Kim Van Cauteren (N-VA - Zele-Vlakaf) voor het bord van het openbaar onderzoek aan de Friswitsite in Zele. © Geert De Rycke

Buurt Friswitsite ongerust over nieuwe brandweerkazerne: “Zorgen over verkeersveiligheid”

ZeleOp de Zeelse gemeenteraad kreeg het aanbestedingsdossier voor de nieuwe brandweerkazerne op de Friswitsite groen licht. Oppositiepartijen N-VA – Zele Vlakaf en Open Vld vinden het echter niet kunnen dat er nog geen infomoment werd georganiseerd voor de buurt terwijl het openbaar onderzoek al is afgelopen. De gemeente reageert dat er nog een infomoment komt.

  1. Heilig Hartschool opent rouwregister voor Efe (5), die afgelopen weekend om het leven werd gebracht: “Kinderen vinden troost in foto’s van hem. Ze komen tijdens het spelen naar hem zwaaien”
    Sint-Gillis-Dendermonde

    Heilig Hartschool opent rouwregis­ter voor Efe (5), die afgelopen weekend om het leven werd gebracht: “Kinderen vinden troost in foto’s van hem. Ze komen tijdens het spelen naar hem zwaaien”

    In het kleuterschooltje van Heilig Hart in Sint-Gillis-Dendermonde zijn ze bijzonder aangeslagen na de dood van Efe (5). De kleuter werd afgelopen weekend om het leven gebracht door zijn vader. In de school werd een rouwregister geopend en met de klasgenoten werden gesprekken gevoerd. “Efe en Cennet waren fantastische mensen. Ze waren nauw betrokken bij alles wat de school deed", klinkt het.