Schepen Withofs, ontwerper van de campagne Peter D'hollander van Studio Huxley en Sabrina Ioan van de dienst Lokale Economie stellen de stickeractie voor.
Volledig scherm
Schepen Withofs, ontwerper van de campagne Peter D'hollander van Studio Huxley en Sabrina Ioan van de dienst Lokale Economie stellen de stickeractie voor. © Geert De Rycke


Stickeractie met Zeelse struikrover Jan Praet moet lokaal shoppen stimuleren: “Ook plannen voor fiets- en wandelroute”

ZeleIn de Zeelse handelszaken kan je vanaf maandag 19 oktober zeven weken lang stickers verzamelen van de Zeelse legende Jan Praet. De actie van het Zeelse gemeentebestuur moet het winkelhieren nog meer op de kaart zetten. “In totaal kan je 35 stickers verzamelen en heb je tot 7 december de tijd om de stickerschatkaart te vervolledigen”, zegt schepen van Lokale Economie Jos Withofs (CD&V).

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?