Wim Van Hecke is de Zeelse nieuwkomer in de culinaire gids Gault&Millau.
Volledig scherm
Wim Van Hecke is de Zeelse nieuwkomer in de culinaire gids Gault&Millau. © Geert De Rycke

Blunch vervoegt Fleur de Lin in Gault&Millau: “Zele op de culinaire kaart zetten”

Voor het eerst in de geschiedenis van Gault&Millau staan er niet één maar twee Zeelse restaurants in de culinaire gids. Chef Wim Van Hecke van Blunch debuteert met een score van 12 op 20 en treedt in de voetsporen van zijn vroegere leermeester Lode De Roover van Fleur de Lin, die zijn topscore van 15 op 20 handhaaft.

0 reacties

  1. Gemeente heropent zoektocht naar aannemer voor nieuwbouw Academie: “Pastorij verruilen voor paviljoen”
    PREMIUM
    Waasmunster

    Gemeente heropent zoektocht naar aannemer voor nieuwbouw Academie: “Pastorij verruilen voor paviljoen”

    De gemeente Waasmunster heeft een nieuwe aanbestedingsprocedure geopend om een aannemer te vinden voor de nieuwbouw van de Academie. Bij een vorige procedure lagen de offertes te hoog boven de raming. De vooropgestelde opening begin 2022 loopt vertraging op. “We blijven geloven in dit mooi project voor onze Academie”, zegt schepen van Onderwijs Petra Verstappen (N-VA).
  1. Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel
    Play
    bizar

    Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel

  2. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
    Play

    Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"