Wim Van Hecke is de Zeelse nieuwkomer in de culinaire gids Gault&Millau.
Volledig scherm
Wim Van Hecke is de Zeelse nieuwkomer in de culinaire gids Gault&Millau. © Geert De Rycke

Blunch vervoegt Fleur de Lin in Gault&Millau: “Zele op de culinaire kaart zetten”

Voor het eerst in de geschiedenis van Gault&Millau staan er niet één maar twee Zeelse restaurants in de culinaire gids. Chef Wim Van Hecke van Blunch debuteert met een score van 12 op 20 en treedt in de voetsporen van zijn vroegere leermeester Lode De Roover van Fleur de Lin, die zijn topscore van 15 op 20 handhaaft.

0 reacties

  1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
    Play

    Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

  2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
    Play

    Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven