Wim Van Hecke is de Zeelse nieuwkomer in de culinaire gids Gault&Millau.
Volledig scherm
Wim Van Hecke is de Zeelse nieuwkomer in de culinaire gids Gault&Millau. © Geert De Rycke

Blunch vervoegt Fleur de Lin in Gault&Millau: “Zele op de culinaire kaart zetten”

Voor het eerst in de geschiedenis van Gault&Millau staan er niet één maar twee Zeelse restaurants in de culinaire gids. Chef Wim Van Hecke van Blunch debuteert met een score van 12 op 20 en treedt in de voetsporen van zijn vroegere leermeester Lode De Roover van Fleur de Lin, die zijn topscore van 15 op 20 handhaaft.

0 reacties

  1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

    Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

    Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
  1. Medische primeur in Lier:  Heilig Hartziekenhuis laat robotarm gaten boren bij nek- en rugoperaties
    Play

    Medische primeur in Lier: Heilig Hartzieken­huis laat robotarm gaten boren bij nek- en rugopera­ties

  2. Man gooit gigantische alligator de lucht in
    Play

    Man gooit giganti­sche alligator de lucht in