Amelie zorgt voor viergeslacht in Zele.
Volledig scherm
Amelie zorgt voor viergeslacht in Zele. © Vermeir

Amelie zorgt voor viergeslacht in Zele

ZeleSabine uit Zele laat ons weten dat haar familie sinds kort een viergeslacht rijker is. Baby Amelie zorgt dan ook voor veel trots in de familie.

 1. Temperatuur overal lager, straatverlichting gedoofd en geen ijspiste: Gemeente grijpt drastisch in om energiecrisis het hoofd te bieden
  PREMIUM
  Lebbeke

  Tempera­tuur overal lager, straatver­lich­ting gedoofd en geen ijspiste: Gemeente grijpt drastisch in om energiecri­sis het hoofd te bieden

  De stijgende energieprijzen laten zich overal voelen, ook in Lebbeke. Het gemeentebestuur neemt maatregelen voor openbare verlichting en de verwarming in openbare gebouwen. En de ijspiste op de Grote Plaats.... die moet een jaartje overslaan. Wij stelden burgemeester Jan Vanderstraeten (CD&V) zeven vragen over hoe Lebbeke de energiecrisis aanpakt. “Op basis van huidige prognoses zou onze energiefactuur stijgen van 900.000 euro naar 1.500.000 euro op jaarbasis”, stelt hij. “We moeten dus wel ingrijpen, want we betalen dit met centen van de inwoners.”
 2. Op Huizenjacht in Strijpen bij Zottegem: “Op steenworp van stadscentrum, waar je al gauw 270.000 euro betaalt voor appartement of gesloten bebouwing”
  PREMIUM
  Strijpen

  Op Huizen­jacht in Strijpen bij Zottegem: “Op steenworp van stadscen­trum, waar je al gauw 270.000 euro betaalt voor apparte­ment of gesloten bebouwing”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Strijpen bij Zottegem, waar je al gauw 270.000 euro betaalt voor een rijwoning of appartement en zo’n 600.000 euro voor een alleenstaande woning.
 3. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.