De Finse piste, nabij de fitnesstoestellen in Aartrijke.
Volledig scherm
De Finse piste, nabij de fitnesstoestellen in Aartrijke. © Proot

Zedelgem vernieuwt ondergrond en afboording van Finse piste

AartrijkeDe gemeente Zedelgem voert vanaf maandag 8 maart vernieuwingswerken uit aan de Finse piste in Aartrijke. Die zal twee weken niet te gebruiken zijn.

 1. Oostkampse jongeren doen mee aan bijzondere fotoshoot en vertellen over hun coronajaar: “We proberen positief te blijven, hoe verdomd moeilijk ook”
  PREMIUM
  Oostkamp

  Oostkampse jongeren doen mee aan bijzondere fotoshoot en vertellen over hun coronajaar: “We proberen positief te blijven, hoe verdomd moeilijk ook”

  Liefst 150 jongeren uit Oostkamp hebben vorige maand voor de lens van fotografe Tiny Ballegeer (43) uit Ruddervoorde geposeerd. Dat deden ze voor een speciale reportage rond corona. Elk van hen had eigen frustraties en anekdotes over het verdomde virus dat ons nu al meer dan een jaar in de ban houdt. Wij kozen vier portretten van jongeren en vroegen hen naar hún verhaal over de crisis. En vooral: hoe zien ze de toekomst?
 1. Kaap van 2 miljoen gevaccineerde Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"
  Play

  Kaap van 2 miljoen gevacci­neer­de Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"

 2. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"