West-Vlaams bestuur duivenbond geschorst na verkiezingsfraude

ZEDELGEMGesjoemel met de bedoeling om herverkozen te geraken, breekt de provinciale bestuursploeg van de Koninklijke Belgische Duivenliefhebbersbond zuur op. De fraude werd ontdekt, de vier bestuursleden werden geschorst. Een van hen, Dirk Schreel (59) uit Zedelgem, is ook niet langer nationaal ondervoorzitter van de KBDB.

 1. Ventilus gaat in Zedelgem en Torhout wellicht ondergronds, maar dat is geen reden tot hoera-stemming: “Bezorgdheid rond gezondheid is niet weg”
  PREMIUM

  Ventilus gaat in Zedelgem en Torhout wellicht onder­gronds, maar dat is geen reden tot hoe­ra-stem­ming: “Bezorgd­heid rond gezondheid is niet weg”

  “Bovengronds of ondergronds, eigenlijk heeft dat enkel een visuele impact. De bezorgdheden zijn nog altijd dezelfde als drie jaar geleden.” Neen, er is absoluut geen reden tot euforie bij Begraaf Ventilus, de protestbeweging in Zedelgem. De Vlaamse regering zou zich vrijdag over het definitieve tracé van de hoogspanningslijn buigen.
  Zedelgem
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.