Het bedrijf All Events bouwt een kerstchalet om tot ontsmettingscabine.
Volledig scherm
Het bedrijf All Events bouwt een kerstchalet om tot ontsmettingscabine. © rv

West-Vlaams bedrijf bouwt kerstchalets om tot overdekte ontsmettingsunits: “Dé oplossing om veilig te shoppen”

Het bedrijf All Events uit Zedelgem bouwt een festivalhut of kerstchalet om tot een mobiele, overdekte ontsmettingsunit met automaat voor mondmaskers. De ‘sanicabin’ is volgens het evenementenbedrijf de oplossing om veilig te shoppen in onze steden.

 1. ASSISEN. “Ik heb niets te zeggen”: beschuldigden campingmoord vertonen geen greintje spijt in laatste woord
  PREMIUM
  Middelkerke/Oostende

  ASSISEN. “Ik heb niets te zeggen”: beschuldig­den camping­moord vertonen geen greintje spijt in laatste woord

  Op het assisenproces rond de campingmoord in Middelkerke heeft de jury zich teruggetrokken voor het beraad over de schuldvragen. In hun laatste woord maakten Alain Deltrude (48), Julien Butera (33) en Romuald Verburgh (35) een gelaten indruk. Geen greintje spijt of zelfs maar enige aanzet tot verontschuldigingen kwam uit hun mond. De jury moet nu oordelen wie welk aandeel had bij de gruwelijke moord op Mihael Parrent (37).
 2. CD&V-burgemeesters behouden vertrouwen in engagement Jambon nadat die Ventilus bovengronds “het meest realistische” scenario noemt
  Izegem / Lichtervelde / Ardooie / Ledegem

  CD&V-burgemees­ters behouden vertrouwen in engagement Jambon nadat die Ventilus boven­gronds “het meest realisti­sche” scenario noemt

  Het debacle tussen CD&V en de andere meerderheidspartijen binnen de Vlaamse regering over de kinderbijslag is nog niet goed en wel verteerd of er dient zich met Ventilus al een andere potentiële splijtzwam aan. In een interview met De Tijd zegt minister-president Jambon nu al dat een bovengrondse optie hem het meest realistisch lijkt. De CD&V-burgemeesters uit onze streek zijn daar alvast niet van de wijs door te brengen.