Schepen Ellen Goes (l) een dag na de zware blikseminslag op haar woning (r).
Volledig scherm
PREMIUM
Schepen Ellen Goes (l) een dag na de zware blikseminslag op haar woning (r). © Proot/RV

“Waarom moest die bliksem nu net mijn woning treffen?”: huis van Zedelgemse schepen Ellen Goes (34) onbewoonbaar verklaard na zwaar onweer

ZedelgemVoor de Zedelgemse schepen van Sociale Zaken Ellen Goes (CD&V-Nieuw) zit er niets anders op dan terug bij haar ouders in te trekken, nadat woensdagavond een blikseminslag haar woning in lichterlaaie heeft gezet. “De schade is gewoon te groot”, zegt Goes (34).

  1. Bliksem slaat in op woning van Zedelgemse schepen terwijl die zit te vergaderen met burgemeester: “Een vergadering die we nooit meer zullen vergeten”
    Play
    Zedelgem

    Bliksem slaat in op woning van Zedelgemse schepen terwijl die zit te vergaderen met burgemees­ter: “Een vergade­ring die we nooit meer zullen vergeten”

    De woning van de Zedelgemse schepen van Sociale Zaken Ellen Goes (CD&V-Nieuw) is woensdagavond tijdelijk onbewoonbaar verklaard na een zware blikseminslag. Goes zat te vergaderen met burgemeester Annick Vermeulen (CD&V-Nieuw), toen haar dak in brand vloog. “Het is een vergadering die we nooit meer zullen vergeten”, reageert die laatste.