Jan Van Maele
Volledig scherm
© Jan Van Maele

Voertuig dat achteraan werd aangereden op E40, stond stil op snelweg

LoppemHet voertuig dat vrijdagmiddag werd aangereden door een vrachtwagen op de E40 in Loppem, stond stil op de snelweg. Dat laat het parket van Brugge weten. Er werd geen verkeersdeskundige ter plaatse gestuurd, wél zal het voertuig verder onderzocht worden. 

  1. Brugse bieroorlog kent opvallende ontknoping. Brouwer mag ‘Beer van Brugge’ verkopen ... maar niet in Brugge: “En toch voelt dit als een overwinning”
    PREMIUM
    Brugge

    Brugse bieroorlog kent opvallende ontknoping. Brouwer mag ‘Beer van Brugge’ verkopen ... maar niet in Brugge: “En toch voelt dit als een overwin­ning”

    De Brugse bieroorlog kent z’n ontknoping. De rechter in Gent besliste dat brouwer Stéphane Kolijn zijn biermerken ‘Brugse Beer’ en ‘Beer van Brugge’ mag blijven verkopen. Al is er wel één opvallende voorwaarde: hij mag dat niet in Brugge doen. Klinkt absurd, maar voor Stéphane voelt het als een overwinning. Hij moet de komende dagen wel verplicht alle flesjes uit de Brugse supermarkten, drankencentrales en cafés halen. “Ondertussen bedachten we al een oplossing om het bier ook in eigen streek perfect legaal te kunnen verkopen”, zegt de brouwer.