Twee inwoners kregen een mooi geschenk, omdat de kaap van 15.000 vaccinaties in De Groene Meersen een feit is.
Volledig scherm
Twee inwoners kregen een mooi geschenk, omdat de kaap van 15.000 vaccinaties in De Groene Meersen een feit is. © RV

Vaccinatiecentrum De Groene Meersen zet 15.000ste prik: “Het gaat nu snel vooruit”

Zedelgem/JabbekeCarlos Bogaert uit Zedelgem en Jean-Marie Creyf uit Jabbeke hebben zopas hun coronavaccin gekregen. Ze zetten de teller in het vaccinatiecentrum De Groene Meersen op die manier op 15.000.

 1. Man (42) dringt woning ex binnen en probeert haar te wurgen: “Ben zelf gechoqueerd door wat ik heb gedaan”
  PREMIUM
  Brugge / Roeselare

  Man (42) dringt woning ex binnen en probeert haar te wurgen: “Ben zelf gecho­queerd door wat ik heb gedaan”

  Een 42-jarige man uit Brugge is begin dit jaar binnengeraakt in de woning van zijn ex-vriendin in Roeselare en heeft geprobeerd om haar te wurgen. De vrouw kon zich verzetten met haarlak en tierde de longen uit haar lijf. Toch raakte ze even bewusteloos. “Ik wilde een bevestiging van mijn vermoeden dat ze me bedroog”, zei de man tegen de rechter.
 2. Cercle-supporter (19) veroordeeld omdat hij tijdens derby vlag van Club Brugge in brand steekt: "Levensgevaarlijk in vak met 1.200 supporters”
  Brugge

  Cer­cle-supporter (19) veroor­deeld omdat hij tijdens derby vlag van Club Brugge in brand steekt: "Levensge­vaar­lijk in vak met 1.200 supporters”

  Een 19-jarige supporter van Cercle Brugge heeft 80 uren werkstraf en 2 jaar stadionverbod gekregen voor brandstichting in de Noordtribune van het Jan Breydelstadion. S.M. uit Sint-Andries stak tijdens de derby twee jaar geleden een vlag van stadsgenoot Club Brugge in brand. “Levensgevaarlijk in een dichtbevolkt supportersvak met zo'n 1.200 toeschouwers”, schreef de politie in haar proces-verbaal.