Jurgen Dehaemers, Annick Vermeulen én Louis Flion geven alvast het goede voorbeeld op het zangfietspad.
Volledig scherm
Jurgen Dehaemers, Annick Vermeulen én Louis Flion geven alvast het goede voorbeeld op het zangfietspad. © Benny Proot

Uniek in België, Zedelgem lanceert zangfietspad: “Na corona hebben we allemaal nood aan een beetje plezier”

ZedelgemIn het West-Vlaamse Zedelgem mag je op een strook van 1,4 kilometer zingen dat het een lieve lust is. De gemeente heeft zaterdag een zangfietspad geopend. Schlagerzanger Louis Flion, die in de buurt woont, gaf alvast het goede voorbeeld.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.