De dieven sloegen telkens toe bij Colruyt of OKay.
Volledig scherm
De dieven sloegen telkens toe bij Colruyt of OKay. © Wannes Nimmegeers

Roemeense dieven sloegen toe in 51 filialen van Colruyt en gebruikten zwempak om flessen drank weg te steken

Een 62-jarige Roemeen en 41-jarige Roemeense riskeren in de Brugse rechtbank 30 maanden cel voor in totaal liefst 51 diefstallen van Colruyt en OKay. Opvallend: de man droeg een badpak om flessen sterke drank makkelijker te kunnen verstoppen.

3 reacties

 • robert henneman

  2 jaar geleden
  En als ge Roemenen kent, dan weet ge dat stelen in het bloed zit. Ik heb jaren met Roemenen gewerkt en ken ze.
 • Lilianne Van Neylen

  2 jaar geleden
  Inderdaad Maurice!
 • maurice snelders

  2 jaar geleden
  Uitleg zoals een ander. En onze wereldberoemde rechters zullen er nog intrappen ook.
 1. 45 werknemers van metaalbedrijf Dana Belgium fietsen in Alpen voor vzw Sterrenkinderen: “We zijn fel aangegrepen door het verhaal van een collega”
  PREMIUM
  Brugge

  45 werknemers van metaalbe­drijf Dana Belgium fietsen in Alpen voor vzw Sterrenkin­de­ren: “We zijn fel aangegre­pen door het verhaal van een collega”

  45 werknemers van het Brugse metaalbedrijf Dana Belgium zullen in de Franse Alpen fietsen voor een goed doel: vzw Sterrenkinderen. Die plaatst het verdriet van mensen die een ongeboren kindje verliezen centraal. Jan en Imar, beiden 64 jaar, fietsen zelfs van Brugge tot aan de bergen. “We zullen afzien, maar het is niks vergeleken met de pijn die andere mensen voelen.”
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.