Bij het bedrijf Case New Holland in Zedelgem zijn twee werknemers op staande voet ontslagen omdat er harddrugs werd gevonden in hun lockers.
Volledig scherm
Bij het bedrijf Case New Holland in Zedelgem zijn twee werknemers op staande voet ontslagen omdat er harddrugs werd gevonden in hun lockers. © Benny Proot

Politionele inval bij Case New Holland op vraag van directie: drugs gevonden in lockers, twee werknemers meteen ontslagen

ZedelgemBij Case New Holland (CNH) in Zedelgem, een constructeur van landbouwmachines met 2.400 werknemers, is de politie vrijdag binnengevallen met een drugshond in het kader van een drugsonderzoek. In twee lockers is effectief drugs gevonden. Twee werknemers zijn op staande voet ontslagen. De controles zouden er zijn gekomen op initiatief van de directie zelf, blijkt uit mailverkeer tussen directie en vakbonden.

  1. Komt er eindelijk een Albert Heijn in Jabbeke? “De goesting is er om snel een vestiging te openen”
    Jabbeke

    Komt er eindelijk een Albert Heijn in Jabbeke? “De goesting is er om snel een vestiging te openen”

    Albert Heijn heeft een “zeer grote interesse” om zich in Jabbeke te vestigen. Een projectontwikkelaar heeft een vergunning aangevraagd om een filiaal van de Nederlandse supermarktketen te bouwen langs de Stationsstraat. Frituur Wagon 33 en enkele andere panden zouden tegen de vlakte gaan. “Wij wachten eerst de uitkomst van het openbaar onderzoek af”, reageert schepen van Ruimtelijke Ordening Frank Casteleyn (CD&V).