Wouter Beke kwam Huis 4 in Aartrijke openen
Volledig scherm
Wouter Beke kwam Huis 4 in Aartrijke openen © RV

Minister Wouter Beke opent Huis 4, een plek voor 30 bewoners met een beperking in Aartrijke

AartrijkeIn Aartrijke is zaterdag het Huis 4 geopend, een nieuwe voorziening binnen het orthoagogisch centrum Cirkant. Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) kwam de woning openen. 

 1. Brandstichting bij café Beukenhof: “Ik hoop dat dit niet persoonlijk tegen mij gericht is”
  PREMIUM
  Jabbeke

  Brandstich­ting bij café Beukenhof: “Ik hoop dat dit niet persoon­lijk tegen mij gericht is”

  Bij café en feestzaal Beukenhof in de Gistelsesteenweg in Jabbeke brak dinsdagnacht een hevige uitslaande brand uit. Een houten aanbouw brandde nagenoeg volledig uit. Politie en brandweer vermoeden sterk dat het om brandstichting gaat. “Ik zou niet weten wie mij of mijn café viseert. Ik ben hoe dan ook enorm geschrokken”, zegt uitbater Kenny De Ruwe (40). Het onderzoek loopt volop.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 3. 10 tips voor een onvergetelijke Halloween aan de kust: van een griezelige wandel- of mountainbiketocht tot shows, kermis en parades
  PREMIUM
  Brugge/Oostende/Blankenberge

  10 tips voor een onvergete­lij­ke Halloween aan de kust: van een griezelige wandel- of mountainbi­ke­t­ocht tot shows, kermis en parades

  Om iedereen te laten genieten van dit bijzondere feest, plant het gemeentebestuur van Knokke-Heist drie verschillende thema-avonden, aangepast aan elke leeftijd. Op vrijdagavond 29 oktober is er een sprookjeswandeling voor kinderen door het bosje van Heist. Acteurs vertellen het verhaal en proberen je ook af en toe te laten schrikken. Mag het iets enger zijn voor jou? Kom dan op zaterdagavond langs en de acteurs zullen jou niet sparen. Het sprookjesbos kent enkele duistere geheimen en die zal je langs deze wandeling ontdekken.