Voor de Letse tv wordt in Vloethemveld een reportage gedraaid over de twee overlevenden.
Volledig scherm
Voor de Letse tv wordt in Vloethemveld een reportage gedraaid over de twee overlevenden. © Foto Proot

Laatste Letse overlevenden bezoeken kamp

 1. Bart Caenepeel (56), icoon in het lokale voetbal, overleden: “Zijn liefde voor het spelletje ging over alle clubgrenzen heen”
  PREMIUM
  Oostkamp

  Bart Caenepeel (56), icoon in het lokale voetbal, overleden: “Zijn liefde voor het spelletje ging over alle clubgren­zen heen”

  Het provinciaal voetbal in West-Vlaanderen verliest een erg geliefd man. Bart Caenepeel, kind aan huis bij KDC Ruddervoorde en SKD Hertsberge, is zaterdagmorgen op 56-jarige leeftijd overleden. Een hartaanval werd hem fataal. “Mijn papa was niet alleen een voetbalman in hart en nieren, maar ook een inspirator. Overal waar hij kwam, werd hij op handen gedragen”, zegt zoon Bjorn (30).
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.