De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © JHM

Inbrekersbende riskeert vijf jaar na inbraken in Zedelgem en Gistel celstraffen tot 2 jaar

Twee Albanezen uit het Brusselse riskeren in de Brugse rechtbank celstraffen tot 2 jaar voor vier inbraken die vijf jaar geleden plaatsvonden in Zedelgem en Gistel. Hun kompaan kon nooit geïdentificeerd worden.

0 reacties

 1. Plots loopt het als een trein... Bombardier werft 180 nieuwe werknemers aan: “Eindelijk lacht de toekomst ons opnieuw toe”
  Brugge

  Plots loopt het als een trein... Bombardier werft 180 nieuwe werknemers aan: “Eindelijk lacht de toekomst ons opnieuw toe”

  Na jaren van herstructurering heeft Bombardier opnieuw een échte toekomst in Brugge. De trein- en trambouwer kondigt de komst van 180 extra werknemers aan, nu er voor minstens de komende vijf jaar een vol orderboek is. En er is ook weer een autonoom management voor Brugge. “We zullen 6 miljoen euro investeren in dit bedrijf”, zegt de nieuwe sitemanager Michel Huyghe.
 2. Is Jan Breydel nog veilig en wie beslist dat? Tien vragen over waterlekken en betonrot en wat de toekomst brengt voor voetbaltempel van groenzwart en blauwzwart
  PREMIUM
  Brugge

  Is Jan Breydel nog veilig en wie beslist dat? Tien vragen over waterlek­ken en betonrot en wat de toekomst brengt voor voetbaltem­pel van groenzwart en blauwzwart

  De barak van Brugge. Zo wordt het Jan Breydelstadion wel eens genoemd, door aanhoudende problemen met betonrot, elektriciteit of onstabiliteit. Vanaf 2023 is het stadion niet langer bruikbaar, horen we waaien nu de discussie over twee nieuwe stadions hevig woedt. Maar klopt dat ook? Hoe lang kan het stadion echt nog mee? Eén dag voor de Brugse derby proberen we klare wijn te schenken over de thuishaven van de Brugse eersteklassers.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken