CNH is gelegen langs de Léon Claeysstraat.
Volledig scherm
CNH is gelegen langs de Léon Claeysstraat. © Benny Proot

Dieven stelen opnieuw meer dan 150.000 euro aan touchscreens bij CNH Industrial: bedrijf kondigt extra beveilingsmaatregelen aan

Voor de tweede keer in nog geen twee maanden tijd heeft machinebouwer CNH Industrial in Zedelgem inbrekers over de vloer gekregen. Volgens het bedrijf bestaat de buit uit 120 touchscreens: goed voor meer dan 150.000 euro. “We nemen alvast extra beveiligingsmaatregelen.” Voorlopig zijn nog geen verdachten opgepakt.

2 reacties

 • Hans Schoen

  3 jaar geleden
  Amai 120 stuks? Niemand heeft iets gezien, nergens een camera??? Jaren 80 toestanden daar?
 • GUIDO VERVAET

  3 jaar geleden
  Zelfde diefstal als bij Vervaet in Biervliet (zeeland-nl) ! Samenwerking België-Nederlnad ?
 1. Voor 4,99 (!) euro met de bus van Brugs station naar Brussels Airport en dat 13 keer per dag: “Ook een ongelooflijke opsteker voor onze stad”
  PREMIUM
  Brugge

  Voor 4,99 (!) euro met de bus van Brugs station naar Brussels Airport en dat 13 keer per dag: “Ook een ongeloof­lij­ke opsteker voor onze stad”

  Vanaf vandaag rijdt er 13 keer per dag een shuttlebus van Flibco.com van het Brugse station naar Brussels Airport. In één uur en 40 minuten sta je aan de vertrekhal van ‘s lands grootste luchthaven. “Dit komt ook onze stad zelf ten goede”, stelt schepen van Toerisme Mieke Hoste. De eerste 10.000 tickets worden aan amper 4,99 euro aangeboden. Maar ook daarna pakt Flibco.com met een scherpe prijs uit.