Dieter Coppens is het gezicht van Share The Passion-mondmaskers.
Volledig scherm
Dieter Coppens is het gezicht van Share The Passion-mondmaskers. © RV

Dieter Coppens wordt het gezicht van de Share The Passion-mondmaskers

Tv-maker Dieter Coppens, bekend van Down The Road, is het nieuwe gezicht van Share The Passion, het merk van modeontwerper Luc De Maeght uit Loppem.

 1. ASSISEN. “Dean had het moeilijk met vrouwen die boven hem stonden”: vroegere lerares van moordende bodybuilder getuigt
  Moere/Varsenare/Sint-Amandsberg

  ASSISEN. “Dean had het moeilijk met vrouwen die boven hem stonden”: vroegere lerares van moordende bodybuil­der getuigt

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Maandag kwamen vooral vrienden en familie van Gery en Marie-José getuigen, maar ook de eerste kennissen van Alexander Dean. Herlees alles nog eens in onze liveblog hieronder.
 2. BELOOFD IS BELOOFD. Hoe zit het met de Oostkampse dorpskernen, maar vooral: wat met de toekomst van het zwembad?
  PREMIUM
  Oostkamp

  BELOOFD IS BELOOFD. Hoe zit het met de Oostkampse dorpsker­nen, maar vooral: wat met de toekomst van het zwembad?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteerden vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Oostkamp, een gemeente in volle groei die tegen 2030 een flinke metamorfose wil ondergaan hebben. En daarbij horen torenhoge ambities. Maar hoe ver staat het gemeentebestuur daarmee?