Boer Bart Vergote met VTM-journaliste Cathérine Moerkerke.
Volledig scherm
Boer Bart Vergote met VTM-journaliste Cathérine Moerkerke. © Foto Mathias Mariën

"Belachelijke manier om aandacht te trekken"

ZEDELGEMVarkensboer Bart Vergote is niet onder de indruk van de klacht die Animal Rights tegen hem indient. Volgens de organisatie zijn er in de reportage van het VTM-programma Cathérine, waar Vergote ruim aan bod komt om de sector positief in beeld te brengen, verschillende inbreuken tegen de wet te zien. "Die man lapt alle regels aan zijn laars", is voorzitter Nadine Lucas hard. Een uitspraak die slecht valt bij de boer.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.