De brandweer spuit het wegdek schoon nadat een landbouwer zo'n 200 liter vloeibare mest verloor in Aartrijke. Ook de landbouwer helpt mee poetsen met een trekker.
Volledig scherm
De brandweer spuit het wegdek schoon nadat een landbouwer zo'n 200 liter vloeibare mest verloor in Aartrijke. Ook de landbouwer helpt mee poetsen met een trekker. © Bart Boterman

Aalkar laat spoor van vloeibare mest achter in Aartrijke

AartrijkeIn Aartrijke belandde zaterdagmorgen rond 10.30 uur zo’n 200 liter vloeibare mest op de rijbaan, in de Aartrijksestraat en de Hendrik Baekelandlaan. Een technisch mankement aan een aalkar van een landbouwer die passeerde, lag aan de basis van het incident.

  1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
    Spaargids.be

    Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

    Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.