De zussen die Chemotivé oprichtten en de leden van de Businessclub van Kortenberg organiseren samen een loopevenement.
Volledig scherm
De zussen die Chemotivé oprichtten en de leden van de Businessclub van Kortenberg organiseren samen een loopevenement. © rv

Zussen die papa aan kanker verloren, organiseren loopevenement ten voordele van kankeronderzoek

Sint-Stevens-Woluwe/KortenbergDrie zussen die hun papa in 2019 aan keelkanker verloren, organiseren op 17 oktober een loopevenement in Kortenberg waarmee ze de Stichting tegen Kanker willen steunen. Lana, Yelka en Chloë Ockerman doen dat met hun vzw Chemotivé, waarmee ze eerder ook al geld inzamelden voor het kankeronderzoek. Voor het loopevenement krijgen ze de steun van de Businessclub van Kortenberg.

 1. Dan toch nog een vaccinatiecentrum in Zaventem: prikjes worden vanaf midden november in Sint-Jozefscentrum gezet
  Zaventem

  Dan toch nog een vaccinatie­cen­trum in Zaventem: prikjes worden vanaf midden november in Sint-Jozefscen­trum gezet

  Nadat eerder bekend geraakte dat Zaventemnaars vanaf midden november voor hun derde prik naar de gebouwen van de FOD Financiën in Tervuren zouden moeten, komt er nu toch een vaccinatiecentrum in de luchthavengemeente zelf. Dat opent midden november de deuren in het Sint-Jozefscentrum in de Groenstraat. Daar zijn niet alleen inwoners van Zaventem welkom, maar ook die van Wezembeek-Oppem en Kraainem.
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  2

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.