ANP
Volledig scherm
© ANP

Zestiger smokkelt cocaïne in champagneflessen: “Dacht dat hij 47 miljoen dollar had gewonnen”

ZaventemEen Belgische zestiger die in Thailand verblijft, riskeert 36 maanden cel omdat in zijn bagage 2,3 kilogram cocaïne was aangetroffen. Die zat verstopt in zes champagneflessen. Volgens de zestiger wist hij van de drugs niets af en was hem enkel gevraagd om de zes flessen naar Parijs te brengen. Dat zou hem 47 miljoen dollar kunnen opleveren, klonk het.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Groen covoorzitter Nadia Naji bezoekt Delhaize waar zelf nog gewerkt heeft: “Heel wat onzekerheid onder het personeel”

  Groen covoorzit­ter Nadia Naji bezoekt Delhaize waar zelf nog gewerkt heeft: “Heel wat onzeker­heid onder het personeel”

  Uit steun voor het personeel van Delhaize, dat al enkele weken actie voert, bracht Groen covoorzitter Nadia Naji een bezoek aan het Westland-filiaal in Anderlecht. Een speciale plek, aangezien de politica er zelf 7 jaar deeltijds werkte om haar studies te bekostigen. “Op moeilijke momenten moedigden mijn collega’s me aan om mijn studies verder te zetten”, zegt Naji. “Daarom vond ik het belangrijk om hen vandaag ook een hart onder de riem te steken.”
  Brussel