De website brengt real-time informatie over het verkeer van en naar de luchthaven.
Volledig scherm
De website brengt real-time informatie over het verkeer van en naar de luchthaven. © BELGA

Website brengt real-time informatie over verkeer van en naar luchthaven

Wie met de wagen of het openbaar vervoer naar de luchthaven van Zaventem moet, kan voortaan op voorhand real-time informatie over de reistijden inwinnen. Via het Brussels Airport Smart City Dashboard wordt live informatie over het verkeer van en naar de luchthaven gegeven.

0 reacties

  1. Petra Spark heeft met Astarte haar vierde boek klaar: “Lijken van 150 jaar oud komen uit de kast vallen. Maar wat hebben ze gemeen? Daar gaat het verhaal over”
    PREMIUM
    vilvoorde

    Petra Spark heeft met Astarte haar vierde boek klaar: “Lijken van 150 jaar oud komen uit de kast vallen. Maar wat hebben ze gemeen? Daar gaat het verhaal over”

    Wie fan is van Petra Spark (45) mag aftellen en kan zelfs al bestellen, want haar vierde boek ligt klaar om in de rekken te verschijnen. Petra debuteerde als auteur van thrillers en deed dat meteen met succes. Nu heeft ze weer een parel klaar staan. “Ook het vierde verhaal is spannend en speelt zich af in Vilvoorde. Een recente moord en één van meer dan een eeuw oud, een kasteel en gedreven inspecteurs. Dat is Astarte in een notendop.”