Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Was zeventiger spil van bende drugssmokkelaars?

ZaventemEen 71-jarige man uit Wenen, M.N., riskeert 48 maanden cel omdat hij deel zou hebben uitgemaakt van een bende drugsmokkelaars. Drie andere verdachten werden in 2019 al veroordeeld. De Kroatische zeventiger kwam pas nadien in het vizier van de speurders.

 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. Ugo de Wilde sluit meerjarencontract met Mühlner Motorsport in de uithoudingsracerij: “We gaan alles geven om dit nieuwe hoofdstuk met de 24 uur van Daytona zo goed mogelijk aan te vatten”
  AUTOSPORT

  Ugo de Wilde sluit meerjaren­con­tract met Mühlner Motorsport in de uithou­dings­ra­ce­rij: “We gaan alles geven om dit nieuwe hoofdstuk met de 24 uur van Daytona zo goed mogelijk aan te vatten”

  Ugo de Wilde maakte vandaag bekend dat hij een managementcontract voor verschillende jaren met Muehlner Motorsports afsloot. Beide partijen betwisten alvast de vier races van Michelin Endurance Cup in 2021. Dit kampioenschap binnen het IMSA WeatherTech Championship omvat de 24 uur van Daytona, de 12 uur van Sebring, de 6 uur van Watkins Glen en Petit Le Mans.
 1. Pannenkoeken met zelfgemaakt ijs, appeltjes of Grand Marnier? Bij deze acht zaken in Brussel, de Rand en het Pajottenland vier je Lichtmis zoals het hoort
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Pannenkoe­ken met zelfge­maakt ijs, appeltjes of Grand Marnier? Bij deze acht zaken in Brussel, de Rand en het Pajotten­land vier je Lichtmis zoals het hoort

  “Er is geen vrouwke zo arm, of ze maakt met Lichtmis haar panneke warm.” Volgende week woensdag, op 2 februari, is het Maria-Lichtmis en dat wordt uiteraard gevierd met pannenkoeken. Onze redactie zocht enkele leuke adresjes uit: acht ijssalons en brasserieën in Brussel, de Rand en het Pajottenland waar je terechtkan voor een klassieke pannenkoek of eentje met een upgrade. Kies jij voor de ‘mikado’, ‘de bom’ of eentje met advocaat? Of heb je toch liever een echte pancake?