De personeelsleden van WZC Sint-Antonius werden op een grote geurkaars getrakteerd.
Volledig scherm
De personeelsleden van WZC Sint-Antonius werden op een grote geurkaars getrakteerd. © Marc Baert

Vrijwilligers De 2de Kans zetten personeel woonzorgcentra in de bloemetjes voor hun werk in de frontlinie

ZaventemDe 124 personeelsleden van woonzorgcentrum Sint-Antonius en 76 werknemers van OCMW-rustoord Trappeniers in Zaventem hebben woensdagmiddag elk een grote geurkaars gekregen van de vrijwilligers van tweedehandswinkel De 2de Kans. “Ze staan al maandenlang in de frontlinie en verdienen een cadeautje”, vindt Yvette Grauwels, een van de initiatiefnemers.

 1. Ongeval waarbij 29-jarige passagier om het leven kwam mogelijk bewust veroorzaakt: parket start moordonderzoek tegen bestuurder (21)
  Play
  Melsbroek

  Ongeval waarbij 29-jarige passagier om het leven kwam mogelijk bewust veroor­zaakt: parket start moordonder­zoek tegen bestuurder (21)

  Het dodelijke verkeersongeval op de Haachtsesteenweg in Melsbroek (Steenokkerzeel) van vorige week vrijdag werd mogelijk bewust veroorzaakt door de 21-jarige bestuurder. Dat laat het parket Halle-Vilvoorde weten. De bestuurder knalde tegen de gevel van een bedrijfsgebouw. De 21-jarige werd in kritieke toestand afgevoerd, maar voor zijn 29-jarige vriendin - die als passagier in de wagen zat - kwam alle hulp te laat. Er werd nu een onderzoeksrechter gevorderd wegens moord tegen de bestuurder.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo