Deze vrachtwagen volgde zijn gps en kwam vast te zitten aan de holle weg om naar breekwerf BAC te gaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze vrachtwagen volgde zijn gps en kwam vast te zitten aan de holle weg om naar breekwerf BAC te gaan. © Tom De Vits

Vrachtwagens volgen GPS en rijden zich klem aan holle weg

NossegemDonderdagmorgen zat een vrachtwagen vast ter hoogte van de holle weg die uitgeeft op de breekwerf van de luchthaven. Volgens raadslid Tom De Vits (N-VA) is dat niet de eerste keer. “Vanochtend zat er inderdaad een vrachtwagen geblokkeerd in de bocht. Er staan paaltjes waar er al eentje van sneuvelde. Ook een verkeersbord toont dat er een ongelukje gebeurde. Vrachtwagens komen er systematisch klem te zitten en kunnen vervolgens niet meer terug”, stelt Tom De Vits (N-VA).

 1. Elke en Lore openen hELLO Food Concept Store onderaan nieuw serviceflatcomplex: “Hier had Steenokkerzeel nood aan”
  Steenokkerzeel

  Elke en Lore openen hELLO Food Concept Store onderaan nieuw service­flat­com­plex: “Hier had Steenokker­zeel nood aan”

  In het gloednieuwe assistentiewoningencomplex in de Mulslaan in Steenokkerzeel hebben de Melsbroekse Elke Beyls en de Eppegemse Lore Claeys begin deze week hun hELLO Food Concept Store geopend. Op de gelijkvloerse verdieping kan u er terecht voor een afhaal ontbijt of lunch, maar ook voor heel wat lokale producten. “En zodra het mag, openen we ook het horecagedeelte.”
 2. Noura Firoud trouwde met twee Syriëstrijders, en belandt uiteindelijk zelf voor de rechter: “Ik werd opgesloten, mishandeld en verkracht!”
  Vilvoorde

  Noura Firoud trouwde met twee Syriëstrij­ders, en belandt uiteinde­lijk zelf voor de rechter: “Ik werd opgesloten, mishandeld en verkracht!”

  Noura Firoud, een van de bekendste Belgische Syriëstrijdsters, heeft voor de Brusselse correctionele rechtbank de vrijspraak gevraagd. Eerder kreeg ze bij verstek 5 jaar cel omdat ze met een Syriëstrijder getrouwd was en zich zo ‘actief den dienst stelde van I.S.’ Haar versie van de feiten klonk echter heel anders, al geloofde het federaal parket er niet veel van. “Ik krijg een ongemakkelijk gevoel bij u”, klonk het.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"