De man geraakte aan boord van dit toestel van Ryanair.
Volledig scherm
De man geraakte aan boord van dit toestel van Ryanair. © rv

Vliegtuig ontruimd nadat passagier zonder documenten op toestel geraakt en zich opsluit in toilet: “Paniek onder andere reizigers was groot”

ZaventemOp de luchthaven van Zaventem heeft een woeste passagier donderdagochtend amok gemaakt op een vliegtuig van Ryanair. De man geraakte zonder de nodige documenten aan boord van het toestel richting Milaan. Daar duwde hij zijn medepassagiers opzij en sloot hij zich vervolgens op in het toilet. Agenten van de federale politie braken de deur open en pakten de man op. Het vliegtuig werd vervolgens ontruimd voor een sweeping.

 1. Na 9 minuten al resultaat van coronatest en ondertussen ook 25 euro verdienen? Dat kan vanaf maandag op Brussels Airport
  PREMIUM
  Zaventem

  Na 9 minuten al resultaat van coronatest en ondertus­sen ook 25 euro verdienen? Dat kan vanaf maandag op Brussels Airport

  Maandag start op de luchthaven van Zaventem een pilootstudie waarbij passagiers al na negen minuten weten of ze besmet zijn met het coronavirus. De komende weken kunnen 1.200 reizigers die getest moeten worden, kiezen om – naast de standaard PCR-test – ook zo’n ultrasnelle test via de neus of de adem te doen. En ze krijgen er nog geld voor ook.
 2. Ring TV-nieuwsanker en verzekeraar lopen marathon voor revalidatieziekenhuis: “Steun ons en help de kinderen van Inkendaal mee aan nieuwe speelplaats”
  Beersel

  Ring TV-nieuwsan­ker en verzeke­raar lopen marathon voor revalida­tie­zie­ken­huis: “Steun ons en help de kinderen van Inkendaal mee aan nieuwe speel­plaats”

  Ring TV-gezicht Kris Vander Gracht (44) en verzekeraar Sven Van Wonthergem (39) uit Beersel lopen zondag de marathon van Amsterdam voor het goede doel. Ze zamelen geld in voor de nieuwe speelplaats van de kinderen in revalidatieziekenhuis Inkendaal in Vlezenbeek. “We zijn allebei vader en dan ligt zo’n project je natuurlijk nauw aan het hart.”
 3. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.