De organisatoren zijn klaar voor het Streekbierenweekend.
Volledig scherm
De organisatoren zijn klaar voor het Streekbierenweekend. © Lukas

Vijftiende Streekbierenweekend met meer dan dertig bieren

De Zaventemse oud-scouts organiseren vrijdag en zaterdag de vijftiende editie van het Streekbierenweekend. Daar kan je meer dan dertig lokale biertjes proeven.

0 reacties

 1. 6 jaar na beslissing eindelijk verkeerslichten op druk kruispunt F3: rijdt fietser voorbij detector, dan krijgt ie groen licht
  PREMIUM
  Nossegem

  6 jaar na beslissing eindelijk verkeers­lich­ten op druk kruispunt F3: rijdt fietser voorbij detector, dan krijgt ie groen licht

  Zes jaar nadat het toenmalige schepencollege van Zaventem verkeerslichten vroeg op de F3-fietssnelweg ter hoogte van de kruising met de Mechelsesteenweg in Nossegem is Wegen en Verkeer eindelijk gestart met de plaatsing ervan. De verkeerslichten moeten de fietsoversteek veiliger maken. Dat neemt echter niet weg dat de gemeente de fietssnelweg in Nossegem in de toekomst wil verleggen.
 2. In het spoor van Eddy Merckx of... Urbanus? 8 keer de fiets op in de Brusselse rand
  PREMIUM
  Pajottenland/De Ring

  In het spoor van Eddy Merckx of... Urbanus? 8 keer de fiets op in de Brusselse rand

  Blauwe hemel, stralend zonnetje: het ideale decor voor een terrasje, een potje zonnebaden, wandelen,... en een flinke fietstocht, natuurlijk! Haal jouw stalen ros dus maar snel van onder het winterstof voor één van deze acht routes in de Brusselse rand. Van mountainbiketochten die je kuiten tot het uiterste testen, over — jawel — witloof, tot zelfs een kidsvriendelijke vliegeniersroute. En als je daar klaar mee bent, vind je hier fietstips uit de rest van Vlaanderen.