De verkeerslichten aan de oversteekplaats van de Mechelsesteenweg worden later deze maand in werking genomen.
Volledig scherm
De verkeerslichten aan de oversteekplaats van de Mechelsesteenweg worden later deze maand in werking genomen. © Baert Marc

Verkeerslichten op kruispunt Mechelsesteenweg moeten fietssnelweg veiliger maken

NossegemHet Agentschap Wegen en Verkeer heeft verkeerslichten geplaatst op het kruispunt van de Mechelsesteenweg met de Erpsestraat in Nossegem. Die moeten de F3-fietssnelweg, die door de Erpsestraat loopt, veiliger maken. De verkeerslichten, die met sensoren werken, treden later deze maand in werking.

  1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
    Streamz

    Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

    Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.