RV
Volledig scherm
© RV

Verbod op vuurwerk met oudjaar: anonieme agenten doorkruisen gemeente

Het schepencollege van Zaventem verbiedt alle vormen van vuurwerk tijdens oudejaarsnacht. Wie de regels aan zijn laars lapt, riskeert een GAS-boete tot 350 euro. Anonieme agenten zullen rond de jaarwisseling doorheen de buurten wandelen waar in het verleden regelmatig vuurwerk afgestoken werd.

0 reacties

  1. VTM NIEUWS-journalist aangevallen tijdens live verslag in Borgerhout: “Tot 19 uur was politie aanwezig, maar plots kregen ze de opdracht te vertrekken”
    Play

    VTM NIEUWS-journalist aangeval­len tijdens live verslag in Borgerhout: “Tot 19 uur was politie aanwezig, maar plots kregen ze de opdracht te vertrekken”

    Na de match tussen Marokko en België op het WK voetbal waren er opstootjes op de Turnhoutsebaan in het Antwerpse district Borgerhout. Tijdens een live-interventie voor de uitzending om 19 uur kreeg VTM NIEUWS-journalist Rob Van herck een vuistslag tegen het gezicht. “Er zijn gelukkig mensen tussengekomen, waardoor het niet verder is geëscaleerd”, vertelt hij aan radiozender Joe. In Brussel werden verschillende mensen van de pers aangevallen tijdens hun verslaggeving.