BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Veertiger smokkelt 970 gram cocaïne in maag: “schulden in coronacrisis”

ZaventemEen 49-jarige Nederlandse Antiliaan riskeert 36 maanden cel  voor het smokkelen van cocaïne. De veertiger was op de luchthaven opgepakt met 70 bolletjes cocaïne in zijn lichaam. “Hij had door de coronacrisis een hoop schulden opgebouwd”, aldus zijn verdediging.

 1. Van de Plantentuin tot De Hoorn: op deze 7 locaties in Vlaams-Brabant en Brussel maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Vlaams-Brabant

  Van de Planten­tuin tot De Hoorn: op deze 7 locaties in Vlaams-Bra­bant en Brussel maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het begijnhof in Diest tot Ter Kamerenbos in Elsene: op deze 7 locaties in Vlaams-Brabant en Brussel leg je de mooiste trouwfoto’s vast.
 2. Lander Van Lautem (Diegem Sport) na pijnlijk verlies in derby tegen SK Londerzeel: “Het doelpunt viel aan de andere kant”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

  Lander Van Lautem (Diegem Sport) na pijnlijk verlies in derby tegen SK Londerzeel: “Het doelpunt viel aan de andere kant”

  Na een half uur en met een 2-0-tussentand zag het ernaar uit dat SK Londerzeel vlot zijn eerste seizoenszege zou pakken ten nadele van streekgenoot Diegem Sport. De bezoekers gaven zich echter niet gewonnen. Dankzij doelpunten van Daimy Deflem en Maxime Mauën klom groen-wit nog op gelijke hoogte, maar thuisspeler Ali Yildiz rondde zijn hattrick af en hield zo de drie punten in Londerzeel.