Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Geert De Rycke

Vanaf woensdag week lang verkeershinder op Henneaulaan door werken

ZaventemFarys start volgende week woensdag in Zaventem met het vervangen van de putdeksels in de Hector Henneaulaan tussen de rotonde vlakbij de Brusselse ring en de Kleine Daalstraat. Dat brengt een week lang hinder met zich mee.

 1. ENGIE dient nieuwe vergunningsaanvraag in. Actiegroepen zetten meteen protesttocht op
  vilvoorde, zemst

  ENGIE dient nieuwe vergun­nings­aan­vraag in. Actiegroe­pen zetten meteen protest­tocht op

  ENGIE Electrabel laat opnieuw een openbaar onderzoek lopen om alsnog een milieuvergunning te bekomen. Dat zet actiegroepen Leefbare Noordrand en Tegengas opnieuw op hun achterste poten. “We houden een protestmars aanstaande zaterdag vanuit Zemst”, klinkt het bij Bart Leeman van Leefbare Noordrand. Bij Engie geloven ze nog steeds in de hypermoderne STEG-centrale en hopen ze met het aangepaste dossier alsnog op een vergunning van minister Demir.
 2. Van mode tot musical: op deze verrassende zomerkampen in Brussel, de Rand en het Pajottenland amuseren kinderen zich rot
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van mode tot musical: op deze verrassen­de zomerkam­pen in Brussel, de Rand en het Pajotten­land amuseren kinderen zich rot

  Kinderen die deze zomer iets om handen willen hebben, moeten stilaan beslissen aan welke kampen ze in juli en augustus willen deelnemen. Heel wat organisatoren hebben de inschrijvingen nu al geopend of zijn dat heel binnenkort van plan. Wij geven je kroost alvast wat inspiratie met enkele toffe kampen in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Zo kan je een hotel runnen in Vilvoorde, met Lego spelen in Asse of paardrijden in Tollembeek. En goed nieuws: er zijn nog plaatsen vrij!