De SkyHall op Brussels Airport.
Volledig scherm
PREMIUM
De SkyHall op Brussels Airport. © Marc Baert

Van Skyhall op luchthaven tot feestzaal: hier kan u terecht voor het coronavaccin in onze regio

Vlaamse randIn sommige eerstelijnszones had het wat voeten in de aarde om de geschikte locatie te vinden, maar ondertussen is het duidelijk waar u de komende weken en maanden terechtkan voor het coronavaccin. Van de indrukwekkende SkyHall op de luchthaven van Zaventem tot een feestzaal: wij zetten alles even op een rijtje.

 1. Gemeenteschool De Regenboog sluit aantal klassen na 40 coronabesmettingen: “Ook alle vrijetijdsactiviteiten in Kortenberg worden afgelast”
  Kortenberg

  Gemeente­school De Regenboog sluit aantal klassen na 40 coronabe­smet­tin­gen: “Ook alle vrijetijds­ac­ti­vi­tei­ten in Kortenberg worden afgelast”

  Gemeenteschool De Regenboog in Kortenberg zal dinsdag weer openen, maar een aantal klassen zullen wel voor minstens een week sluiten. In totaal zijn er nu al 40 besmettingen vastgesteld na een uitbraak van het coronavirus. “Alle vrijetijdsactiviteiten in Kortenberg, die in groep buiten de gezinsbubbel plaatsvinden, worden voorlopig afgelast tot en met zondag 28 februari”, stelt burgemeester Alexandra Thienpont.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht