Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Photo News

Valse PCR-test dreigt tot 6 maanden cel te leiden

ZaventemEen vrouw die een valse PCR-test had voorgelegd toen ze met het vliegtuig wilde reizen riskeert 6 maanden cel. “Ik was zeker dat de test wel geldig was”, klonk het tegen de politie. 

 1. Skatepark in 2023, nadien zwembad en nieuwe sporthal: gemeente creëert sportcluster in Quinkenstraat
  PREMIUM
  Zaventem

  Skatepark in 2023, nadien zwembad en nieuwe sporthal: gemeente creëert sportclus­ter in Quinken­straat

  Het skatepark op een deel van de parking achter de huidige sporthal, het zwembad en de nieuwe sporthal op het tweede terrein van KVW Zaventem en de achterliggende parking: zo wil de gemeente Zaventem de nieuwe sportcluster in de Quinkenstraat creëren. De eerste steen van het skatepark zou volgend jaar al gelegd moeten worden, op het zwembad en de nieuwe sporthal is het wat langer wachten.
 2. Nergens worden meer groene wagens gekocht dan in Vlaams-Brabant: forse stijging in 1 jaar tijd
  PREMIUM
  Vlaams-Brabant

  Nergens worden meer groene wagens gekocht dan in Vlaams-Bra­bant: forse stijging in 1 jaar tijd

  In ons land worden nergens meer elektrische en hybride wagens gekocht dan in Vlaams-Brabant. Het aantal nieuw ingeschreven elektrische voertuigen in onze provincie verdrievoudigde zelfs bijna in één jaar tijd. Zowat tien procent van het totale wagenpark in Vlaams-Brabant is groen. Vier procent meer dan het jaar voordien. Dat blijkt uit cijfers die parlementslid Peter Van Rompuy opvroeg bij minister Diependaele.
 3. WEEKENDTIPS: 5 leuke tips om er dit weekend op uit te trekken in Brussel en de rand: Van een Folkfestival tot het EK Boomklimmen, er is voor elk wat wils
  PREMIUM
  brussel, de rand, pajottenland

  WEEKEND­TIPS: 5 leuke tips om er dit weekend op uit te trekken in Brussel en de rand: Van een Folkfesti­val tot het EK Boomklim­men, er is voor elk wat wils

  Heb je nog geen plannen voor dit weekend? Dan zullen wij je met plezier wat inspiratie bezorgen. Er zijn namelijk heel wat zaken te beleven in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van boomklimmen tot festivalletjes en dorpsfeesten. Onze redactie helpt je graag verder met vijf leuke tips. Want thuisblijven, dat kan je in de week ook, toch?