Na lange tijd op het vliegtuig te hebben moeten wachten, moesten de 102 inzittenden het toestel van TUI alweer verlaten.
Volledig scherm
Na lange tijd op het vliegtuig te hebben moeten wachten, moesten de 102 inzittenden het toestel van TUI alweer verlaten. © rv

Vakantie in Mallorca eindigt voor 102 Belgische toeristen in mineur: na 6 uur vertraging krijgen reizigers te horen dat ze vandaag niet naar België terugkeren

ZaventemOp de luchthaven van Palma de Mallorca zitten 102 reizigers – voornamelijk Belgische toeristen – al sinds 9.30 uur vast door een technisch defect aan een vliegtuig van TUI. En nu blijkt dat ze vandaag niet naar België zullen terugkeren omdat het probleem niet opgelost geraakt. “We krijgen bitter weinig informatie”, laat een reiziger weten.

 1. ZOMERBARTIP: “Met Bar Bascule willen we onze gemeente weer op de kaart zetten”
  PREMIUM
  kapelle-op-den-bos

  ZOMERBAR­TIP: “Met Bar Bascule willen we onze gemeente weer op de kaart zetten”

  Onze zomerbartip van de week, we stellen hem graag aan je voor: Bar Bascule in Kapelle-op-den-Bos. De kade langs het kanaal toveren ze in de zomerperiode om tot een gigantisch terras, mét een stukje strand waar kinderen hun energie kwijt kunnen op speeltuigen. Heb je liever wat Ibiza-vibes? Dan vind je je gading bij de hogere terrastafels onder de stretchtent. En in de heerlijke lounge gebouwd uit palletten, aan de rand van het terras, lijk je wel boven het water te zweven.
 2. Spontane actie bij bagageafhandelaar Aviapartner voorbij: “Maar als beloftes van directie niet op papier gezet én nagekomen worden, gaat de boel opnieuw plat”
  Zaventem

  Spontane actie bij bagageaf­han­de­laar Aviapart­ner voorbij: “Maar als beloftes van directie niet op papier gezet én nagekomen worden, gaat de boel opnieuw plat”

  Op Brussels Airport heeft het personeel van bagageafhandelaar Aviapartner donderdagochtend een spontane actie gehouden. Volgens de werknemers kwam de directie verschillende beloftes niet na. Dat er geen maaltijdpauze gegeven werd aan de werknemers bleek de druppel. Verschillende vliegtuigen konden door de staking niet vertrekken en reizigers die al op het vliegtuig zaten, moesten het ook weer verlaten. Rond 9 uur werd het werk hervat. “Maar als de beloftes niet op papier gezet én nagekomen worden, leggen we de boel opnieuw plat”, laat een medewerker weten.