De ondergrondse parking van Brussels Airport staat vol passagiers.
Volledig scherm
PREMIUM
De ondergrondse parking van Brussels Airport staat vol passagiers. © HLN

Twee uur vertraging op Zaventem en vaccinaties in openlucht na vondst verdachte koffer: “Mensen duwden om weer binnen te geraken”

ZaventemDe vertrekhal van de luchthaven van Zaventem is donderdag in de vooravond ontruimd nadat er een verdachte koffer aangetroffen werd. Alle passagiers moesten het gebouw verlaten. Ook het vaccinatiecentrum werd ontruimd. Om 17.45 uur werd de plek weer vrijgegeven nadat het om vals alarm bleek te gaan. Ondertussen blijkt dat de eigenaar van de koffer al op een vliegtuig richting Doha zat. Dat toestel keerde op bevel van de politie terug naar Zaventem.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Agressieve passagier weigert mondmasker te dragen en bedreigt stewardess: “Ik zal met enkele vrienden en wat kalasjnikovs wel eens langskomen”
  Zaventem

  Agressieve passagier weigert mondmasker te dragen en bedreigt stewardess: “Ik zal met enkele vrienden en wat kalasjnik­ovs wel eens langskomen”

  Een man die het bijzonder bont had gemaakt op een vlucht van Brussels Airlines is veroordeeld tot 6 maanden cel. Niet alleen had de man de hele vlucht lang geweigerd zijn mondmasker te dragen, hij had het boordpersoneel ook bekogeld en bedreigd. “Ik had vliegangst en herinner me niets meer. Normaal gezien ben ik nooit agressief”, klonk het bij de behandeling van het dossier nog tegen de rechter.