Enkele bezoekers genieten van een lekker streekbiertje.
Volledig scherm
Enkele bezoekers genieten van een lekker streekbiertje. © Dieter Nijs

Streekbierenweekend mag 500 fans bedienen

De vijftiende editie van het Streekbierenweekend in Zaventem mocht een succes genoemd worden. Vijfhonderd bezoekers tekenden present — goed 150 meer dan vorig jaar.

0 reacties

 1. In het spoor van Eddy Merckx of... Urbanus? 8 keer de fiets op in de Brusselse rand
  PREMIUM
  Pajottenland/De Ring

  In het spoor van Eddy Merckx of... Urbanus? 8 keer de fiets op in de Brusselse rand

  Blauwe hemel, stralend zonnetje: het ideale decor voor een terrasje, een potje zonnebaden, wandelen,... en een flinke fietstocht, natuurlijk! Haal jouw stalen ros dus maar snel van onder het winterstof voor één van deze acht routes in de Brusselse rand. Van mountainbiketochten die je kuiten tot het uiterste testen, over — jawel — witloof, tot zelfs een kidsvriendelijke vliegeniersroute. En als je daar klaar mee bent, vind je hier fietstips uit de rest van Vlaanderen.
 2. Ombudsman Brussels Airport overweegt opnieuw dossier rond 22 nachtelijke lawaaiovertredingen in te dienen bij parket
  Zaventem

  Ombudsman Brussels Airport overweegt opnieuw dossier rond 22 nachtelij­ke lawaaiover­tre­din­gen in te dienen bij parket

  Philippe Touwaide, de ombudsman van de luchthaven van Zaventem, dient mogelijk opnieuw een dossier bij het parket Halle-Vilvoorde in tegen vrachtmaatschappij Aerologic. Die vloog volgens de ombudsman tussen februari en nu ’s nachts minstens 22 keer met een toestel dat de nachtelijke lawaainormen overschrijdt. Hij bracht onder meer minister Gilkinet (Ecolo) op de hoogte. Komt er geen antwoord, dan stapt hij naar het parket.