Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © shutterstock

Stormweer zet tennisballon Tenza deels onder water: 3 tennisvelden niet bespeelbaar

ZaventemStorm Aurore heeft in de nacht van woensdag op donderdag voor wat schade gezorgd bij tennisclub Tenza in de Quinkenstraat in Zaventem. Daar liep een deel van de grote tennisballon onder water. De drie tennisvelden zijn tijdelijk onbespeelbaar.

 1. Van Opwijk over Elewijt tot Tervuren: dit zijn de zeven leukste kerstwinkels van Brussel, de Ring en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van Opwijk over Elewijt tot Tervuren: dit zijn de zeven leukste kerstwin­kels van Brussel, de Ring en het Pajotten­land

  Als Sinterklaas weer in Spanje is, begint het bij heel wat mensen te kriebelen om de kerstsfeer in huis te halen. Wie weet staat bij jou de kerstboom ook al. Niet onlogisch, want Kerstmis nadert met rasse schreden. Hoog tijd dus om het aanbod van de winkels in Brussel, de Ring en het Pajottenland al eens onder de loep te nemen. Veel handelaars zijn echte specialisten geworden en leggen zich toe op allerlei kerstdecoratie. Wij gingen op zoek naar de leukste kerstshops van de regio.
 2. 820 passagiers betrapt met vervalste Covid-documenten: “160 mensen voor rechter de komende weken”
  Zaventem

  820 passagiers betrapt met vervalste Co­vid-documenten: “160 mensen voor rechter de komende weken”

  Een 160-tal mensen die de afgelopen maanden op de luchthaven van Zaventem een vals attest van een negatieve PCR-test hebben voorgelegd toen ze op reis wilden vertrekken, moeten zich de komende weken voor de rechtbank verantwoorden. De voorbije weken hebben enkele andere reizigers die hetzelfde hadden geprobeerd, al straffen opgelegd gekregen tot 6 maand gevangenisstraf en 1.200 euro boete.