André Van Wassenhove uit Zaventem twijfelt over zijn boosterprik nu blijkt dat hij een pak meer antistoffen tegen het coronavirus dan de referentiewaarde in zijn bloed heeft.
Volledig scherm
PREMIUM
André Van Wassenhove uit Zaventem twijfelt over zijn boosterprik nu blijkt dat hij een pak meer antistoffen tegen het coronavirus dan de referentiewaarde in zijn bloed heeft. © Marc Baert

Steven Van Gucht is er ‘jaloers’ op, maar André (65) is bang voor boosterprik nu hij 1.148 keer meer antistoffen dan normaal heeft: “Kan mijn immuunsysteem dit wel aan?”

ZaventemMoet hij zijn boosterprik halen of niet? Die vraag stelt André Van Wassenhove (65) uit Zaventem zich nu blijkt dat hij 1.148 keer meer antistoffen tegen corona in zijn bloed heeft dan de referentiewaarde. “Ik ben geen antivaxer, maar nu ben ik wel bang voor die derde prik.” Is zijn vrees terecht? Kan een immuunsysteem overgestimuleerd worden? En hoe uitzonderlijk is dit? Viroloog Steven Van Gucht legt uit.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.