De watermaatschappij stuurde meteen een ploeg ter plaatse om het lek te dichten en het wegdek te herstellen.
Volledig scherm
De watermaatschappij stuurde meteen een ploeg ter plaatse om het lek te dichten en het wegdek te herstellen. © Marc Baert

Stationsstraat afgesloten door zinkgat

ZaventemDe Stationsstraat in Zaventem is woensdagochtend tussen de Kerkstraat en de Hector Henneaulaan afgesloten als gevolg van een zinkgat in het midden van de weg. De technische dienst van de gemeente en de watermaatschappij komen deze voormiddag nog ter plaatse.

 1. Waalse gemeenten verbieden scoutskampen op laatste moment door noodweer: “Gelukkig snel oplossing gevonden”
  Zaventem/Tervuren

  Waalse gemeenten verbieden scoutskam­pen op laatste moment door noodweer: “Gelukkig snel oplossing gevonden”

  Heel even zaten de scoutsverenigingen van Zaventem en Tervuren met de handen in het haar, want door het noodweer in Wallonië lieten de lokale overheden van respectievelijk Hotton en Couvin weten dat ze er niet op kamp mogen. Maar na oproepen op sociale media vonden beide jeugdbewegingen al snel een alternatief. Bij de scouts van Tervuren zijn ze ondertussen zelfs al bezig met de opbouw van het kamp.
 2. ENGIE snapt tegenkanting tegen komst efficiëntste gascentrale ter wereld in Vilvoorde niet: “Project voldoet nochtans aan alle voorwaarden”
  vilvoorde

  ENGIE snapt tegenkan­ting tegen komst efficiënt­ste gascentra­le ter wereld in Vilvoorde niet: “Project voldoet nochtans aan alle voorwaar­den”

  Verbazing alom bij ENGIE Electrabel. Daar waar de deputatie in 98 procent van de gevallen het advies van de commissie volgt, steken ze nu toch stokken in de wielen van de komst van de nieuwe gascentrale in Vilvoorde. De provincie geeft geen vergunning voor de komst van de nieuwe gascentrale. “En dat terwijl dit echt één van de meest efficiënte gascentrales ter wereld zal zijn”, zegt woordvoerster van ENGIE Nele Scheerlinck verbouwereerd.
 1. Nu Pukkelpop handdoek in ring gooit, is Paradise City duidelijk: “Ons festival gaat zéker door”
  Perk

  Nu Pukkelpop handdoek in ring gooit, is Paradise City duidelijk: “Ons festival gaat zéker door”

  Pukkelpop trok vrijdag de stekker uit haar editie van dit jaar en dus is er ook onzekerheid over andere festivals. Maar bij Paradise City is men duidelijk: er zal op 13, 14 en 15 augustus gefeest kunnen worden op het kasteeldomein de Ribaucourt in Perk. Nu antigeentesten ook toegestaan zijn, zal Paradise City die testen ook aan de ingang aanbieden. “Dat zal tegen een klein bedrag zijn”, klinkt het.