Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Splinternieuwe gebouwen voor chiro: “Laatste 5 jaar voor 3 miljoen geïnvesteerd in jeugdinfrastructuur”

ZaventemChiro Mik Mak krijgt vanaf dit weekend een nieuw onderkomen. Ze huist vanaf nu in het vernieuwde Zeenpark aan de Zeenstraat te Sterrebeek, naast jeugdclub Tonzent en de voetbal- en tennisclub.

  1. Val van fietsster in de Zenne rijt oude wonden open bij vader van verdronken Frederik Vanclooster (21): “Zo duur kan een reling toch niet zijn?”
    PREMIUM
    Zemst/Vilvoorde

    Val van fietsster in de Zenne rijt oude wonden open bij vader van verdronken Frederik Vancloos­ter (21): “Zo duur kan een reling toch niet zijn?”

    Het nieuws over de 25-jarige I.K. die zaterdagnacht verdween na een val met haar fiets in het water, slaat in als een bom bij oud-journalist Lucas Vanclooster. Een jonge twintiger die op een koude nacht in januari in het water terechtkomt en geen schijn van kans maakt om te overleven. Het is niet alleen wat gisteren gebeurde toen I.K. (25) op weg was naar huis in Eppegem na haar werk. Ook Frederik Vanclooster (21) uit Vilvoorde verdween na een val in het kanaal in Vilvoorde. De gelijkenissen tussen beide ongevallen zijn zo frappant dat het bij vader Lucas Vanclooster oude wonden openrijt.