In de Oude Keulseweg in Sterrebeek dropten sluikstorters zowat dertig autobanden.
Volledig scherm
In de Oude Keulseweg in Sterrebeek dropten sluikstorters zowat dertig autobanden. © Marc Baert

Sluikstorters droppen 30 autobanden in Oude Keulseweg

SterrebeekIn de Oude Keulseweg, een veldwegje in Sterrebeek, hebben sluikstorters begin deze week zowat dertig autobanden gedropt. Afvalintercommunale Interza zal het afval eerstdaags opruimen.

 1. Val van fietsster in de Zenne rijt oude wonden open bij vader van verdronken Frederik Vanclooster (21): “Zo duur kan een reling toch niet zijn?”
  PREMIUM
  Zemst/Vilvoorde

  Val van fietsster in de Zenne rijt oude wonden open bij vader van verdronken Frederik Vancloos­ter (21): “Zo duur kan een reling toch niet zijn?”

  Het nieuws over de 25-jarige I.K. die zaterdagnacht verdween na een val met haar fiets in het water, slaat in als een bom bij oud-journalist Lucas Vanclooster. Een jonge twintiger die op een koude nacht in januari in het water terechtkomt en geen schijn van kans maakt om te overleven. Het is niet alleen wat gisteren gebeurde toen I.K. (25) op weg was naar huis in Eppegem na haar werk. Ook Frederik Vanclooster (21) uit Vilvoorde verdween na een val in het kanaal in Vilvoorde. De gelijkenissen tussen beide ongevallen zijn zo frappant dat het bij vader Lucas Vanclooster oude wonden openrijt.
 2. Van Brixius tot Blend: bij deze 7 zaken vier je Lichtmis met heerlijke pannenkoeken in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van Brixius tot Blend: bij deze 7 zaken vier je Lichtmis met heerlijke pannenkoe­ken in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Op 2 februari vieren we opnieuw Maria-Lichtmis. Geen officiële feestdag, maar wel de ideale gelegenheid voor pannenkoeken. Wij gingen op zoek naar enkele leuke adresjes in Brussel, de Rand en het Pajottenland waar je het ‘pannenkoekenfeest’ op gepaste wijze kan vieren. Kies jij voor de klassieker met ijs en chocolade? Of ga je toch voor ‘de bom’?